• nyheter 1

Feirer midthøstfestivalen: Omfavn kinesisk kultur med Sharetech

Omfattende oppdatert nyhetsdekning fra Lifting-industrien, samlet fra kilder over hele verden av sharehoist.

Feirer midthøstfestivalen: Omfavn kinesisk kultur med Sharetech

Kjære verdsatte kunder og partnere,

Når midthøstfestivalen nærmer seg,Sharetecher glade for å omfavne og feire en av Kinas mest kjære tradisjoner. Denne festivalen, også kjent som Månefestivalen, er en tid for familiegjenforeninger, feiring av innhøstingen, og setter pris på den rolige skjønnheten til fullmånen. Det symboliserer enhet, harmoni og livets rikdom – verdier som har dyp gjenklang med selskapets oppdrag og etos.

1

Omfavner tradisjon og bedriftsverdier

Midt-Autumn Festival legemliggjør ånden av samhold og viktigheten av familie, som er integrert i våre verdier på Sharetech. Akkurat som fullmånen lyser opp nattehimmelen og bringer familier sammen, er selskapet vårt forpliktet til å lyse opp bransjen vår med en dedikasjon til integritet, fortreffelighet og eksepsjonell kundeservice. Vi tror på å pleie sterke relasjoner med våre kunder og partnere, og denne festivalen gir en perfekt mulighet til å reflektere over våre felles mål og prestasjoner.

Våre spesielle midthøstaktiviteter

For å feire denne meningsfulle anledningen,Sharetechhar planlagt en rekke spesielle aktiviteter designet for å hedre festivalens tradisjoner og styrke kontaktene våre med deg:

Kulturarrangementer:Vi er glade for å være vertskap for en serie virtuelle begivenheter som vil fordype oss i den rike historien og kulturelle betydningen av Midt-Autumn Festival. Disse arrangementene vil inneholde tradisjonell historiefortelling, musikkopptredener og interaktive økter som utforsker festivalens skikker og ritualer. Vårt mål er å gi en dypere forståelse og verdsettelse av denne pulserende feiringen.

Gavepakker:Som et tegn på vår takknemlighet for din fortsatte støtte, vil vi sende ut eksklusive Mid-Høstfestival-gavepakker. Disse gjennomtenkt kuraterte pakkene vil inkludere tradisjonelle månekaker, som symboliserer gjenforening og velstand, sammen med andre gjenstander med festivaltema. Vi håper disse gavene vil bringe glede og et snev av festivalånd til feiringen din.

veldedighetsinitiativer:I en ånd av å gi og fellesskap er Sharetech stolte av å støtte lokale veldedige organisasjoner under denne festivalen. Vi bidrar til ulike formål som fokuserer på å forbedre livene til de som trenger det, og legemliggjør festivalens verdier generøsitet og medfølelse. Vårt mål er å ha en positiv innvirkning og bidra til å skape en bedre fremtid for de mindre heldige.

Bli med å feire

Vi inviterer deg hjertelig til å ta del i festlighetene ved å reflektere over dine egne tradisjoner og feire Midthøstfestivalen med oss. Enten det er gjennom å dele historier, nyte månekaker eller ganske enkelt tilbringe tid med kjære, håper vi du omfavner festivalens ånd av enhet og harmoni.

Takk for at du er en integrert del av reisen vår. Din støtte og partnerskap er høyt verdsatt, og vi ser frem til å fortsette samarbeidet vårt. Ønsker deg og din familie en gledelig og fremgangsrik midthøstfestival fylt med fred, lykke og suksess.

De varmeste hilsener,
Tsuki Wang
Sharetech


Innleggstid: 18. september 2024